Skip to content

Azzal teremtünk értéket, hogy rendszert viszünk az életedbe

Több, mint 50 év tapasztalattal a hátunk mögött

Rólunk

A VIPA 50 éves tapasztalattal rendelkezik az iparban, a műanyag termékek területén. A cég identitása ötvözi az eleganciát, a stílust és a folyamatos innovációt; ez a DNS-ük, megkülönböztető jegyük az egész világon.

A VIPA név, a cég vezérigazgatója és alapítója, Vittorio Pasquini Úr nevének és vezetéknevének első két betűjéből származik. Ötven éves tapasztalata és piacismerete a VIPA-t a legmagasabb nemzetközi szintre emelte, ami a vállalat erejét és büszkeségét képviseli. A második generációt lányai, Cristina, Milena és Laura képviselik, akik elkötelezett munkatársaikkal együtt a vállalat jövőjéért dolgoznak.

Mindent összevetve minden nap új kihívásokat keresünk, és egyre fontosabb és ambiciózusabb célokat tűzünk magunk elé.

A VIPA számos ipari vásáron vesz részt. Céljuk, hogy új kihívásokat és új piacokat keressenek, büszkén terjesztve a márkát az egész világon!

Vipa tároló rendszerek

Misszió és Vízió

Tárolási megoldásokat valósítunk meg, amelyek ötvözik a formatervezést, a minőséget, a kutatást és az innovációt, mint megkülönböztető jellemzőket.
Célunk, hogy nemzetközi színtéren öregbítsük a Made in Italy értékét a környezet tiszteletben tartása az exkluzív, innovatív és kiváló minőségű alapanyagok használata révén.

Termékeinket, amelyek mind újrahasznosíthatóak az innováció, az ergonómikus tervezés és a minőség összhangja határozza meg.

Világvezető olasz cég a műanyag eszközök piacán

A VIPA egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a műanyag cikkek tervezésében és gyártásában, az ipari szektorra, a logisztikára, az irodai dokumentumok és archívumok osztályozására specializálva.

Az összes öntőformát a cég tervezi, gyártja és tartja karban, hogy a legjobban támogassa a vevők igényeinek kielégítését.

Keretek

Vipa tároló rendszerek

A VIPA egy fiatal és dinamikus cég

Hatékony és motivált csapat, elkötelezett munkatársak, akik minden nap azon dolgoznak, hogy ügyfeleik számára a legjobb megoldásokat biztosítsák.