Skip to content

Rendszerezők

Vipa tároló rendszerek

LINCE Rendszerezők

A HDPE-ből készült rendszerzők üresen is kaphatók, vagy a moduláris kihúzható tálkákkal.
Akár professzionális, akár otthoni felhasználásra. Ideális bármilyen apró dolog, szerszámok, csavarok, egyebek tárolására.

Rendszerző

Vipa tároló rendszerek

LINCE táskák

Erős és könnyű többcélú szerviz táskák. Sztenderd méretek 440 mm x 330 mm. Két sztenderd magasságban kaphatók: 66 mm és 100 mm. Robusztus kialakítás két zárral és két további biztonsági rögzítővel. Moduláris, kivehető műanyag APE tálkákkal, ütésálló PS-ből, kilenc különböző méretben. Erős, átlátszó fedél ráccsall, amely rögzíti az APE tálkákat az tartalmuk biztonsága érdekében. Ergonomikus gumírozott fogantyú, csúszásmentes és karcolásmentes lábak. A kivehető műanyag tálca csak a 100 mm magas tokokhoz kapható. Ezek a szerviz táskák különösen alkalmasak technikusok, szerelők és szerelő karbantartók számára, valamint szervizkocsikba.

Táskák

Vipa tároló rendszerek
Vipa tároló rendszerek
Vipa tároló rendszerek

LINCE táska tartó doboz

A Lince táska tartó doboz, Lince 320/66 - 321/66 és Lince 330/100 - 331/100 elemekhez 4 vagy 3 kivehető fiókkal. Minden fiók automatikus blokkoló nyomógombbal rendelkezik, amely stabilitást biztosít és lehetővé teszi a teljes tok kihúzását anélkül, hogy kihúzná őket a helyükről. Tökéletesen használható LINCE kocsival, de a felső, az alsó és az oldalsó furatok segítségével bármilyen más felületre könnyen rögzíthetők.

Tartó

Vipa tároló rendszerek

Töltsd le a teljes katalógust

Érdeklődjön nálunk a részletekért

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára